SIMPLY SELMA PRETPLATA

SIMPLY SELMA PRETPLATA

Svakog mjeseca pored objava koje će uvijek biti dostupne svim čitaocima bloga, u okviru Simply Selma mjesečne pretplate, istražujem i pripremam objave koje će biti dostupne samo za subskrajbere tj. članove Simply Selma zajednice.

Član možete postati putem mjesečne pretplate od 3€ (cca 6KM) čija uplata je organizovana putem PayPal-a i ona će vam otključati neke od najboljih tekstova koje možete pročitati na blogu.

Teme za subskrajbere će biti raznovrsne. Neke će biti iz wellness i lifestyle kategorija ali većina će se odnositi na njegu lica. Sve što istražujem u slobodno vrijeme može postati nova objava, uključujući najnovije sastojke, trendove i načine tretiranja kože te rješavanje određenih kožnih stanja i problema. Također subskrajberi imaju mogućnost da predlože neku temu, sastojak ili tretman koji bi voljeli da istražim za njih. Na ovaj način se možemo dodatno povezati i zajedno temeljitije istražiti zajedničke interese te produbiti znanje o preparativi i koži. Od mene možete očekivati naučno argumentovano istraživanje i nepristrasan pristup. Hvala vam za podršku i uvijek ću se truditi da za vas pripremim zanimljiv, koristan i relevantan sadržaj.

Selma

SIMPLY SELMA PRETPLATA / 3€, MJESEČNO

Looking for Something?