Valentino Donna Noir Absolu

Valentino Donna Noir Absolu

Kada bih odabrala parfem sa kojim želim završiti i zaokružiti 2017. godinu, to bi bio Valentino Donna Noir Absolu. Moćan je, za čvrste i samouvjerene žene, pomalo muževan – ali definitivno za damu. Predviđam da neće osvojiti baš svako žensko srce ali ona koja se u njemu uspije prepoznati, ostati će mu vjerna.

Ako ste zavoljele mušku inačicu Valentino Uomo Intense (koja, usput rečeno, obara s nogu) a opet preferirate ženske parfeme na svojoj koži i ne želite nešto previše rozo i slatko poput roze Donne – mislim da ćete se pronaći u ovom parfemu.

biber

ruža, šljiva, liker

koža, sandalovina

Valentino Donna Noir Absolu (100 ML | 229,50 KM) u svom DNK ima utisnut gusti, teški luksuz. Biberasto otvaranje otkriva mračnu crvenu ružu, potopljenu u opojni liker od šljive. Zamamna sandalovina uz kožu sačinjava jednu od najsolidnijih parfemskih baza.

Moje lično poimanje ovog fantastičnog parfema jeste da je biber (iako samo naveden u otvaranju) osjetan i kroz kompoziciju, koja se mijenja svaki sat-dva na koži. Kao da se poigrava sa vama. Ružu lično ne osjetim a dominantna mi je kombinacija moćnog likera sa akordom kože. Aura odlična, kao i trajnost koja u mom slučaju traje cijeli dan + još par dana na odjeći.

Ako volite i želite luksuz, Valentino vam ga je servirao u iskonskoj formi – što ćete osjetiti već od prvog susreta sa mističnom crnom bočicom. On je jedan od onih koje ne morate voljeti, ali zaslužuju vaše poštovanje.

valentino donna noir absoluvalentino donna noir absoluValentino Donna Noir AbsoluValentino Donna Noir AbsoluValentino Donna Noir Absolu

*PR uzorak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?