L'Occitane Advent #artofgifting

l'occitane advent

Mislim da apsolutno svako voli biti obradovan poklonom. Jedno vrijeme sam vjerovala pojedinim starijim osobama koje bi, pomalo čangrizavo, odmahivale rukom na spomen rođendana, iznenađenja i poklona. Moja uvjerenja su se počela mijenjati kada bih se ipak odlučila na znak pažnje i, nevjerovatno koliko se ustvari ljudi obraduju toj gesti – čak iako su prethodno poricali da im se ideja dopada.

Tako sam i ja bila sretna što sam dijelom divne L'Occitane radionice sa temom kako nastaju savršeni pokloni. U duhu Provanse, divne L'Occitane djevojke su nas podsjetile kako vrijeme, trud i pažnja koju ulažemo u pakovanje poklona jeste poklon sam po sebi. Zato se i zove #artofgifting sa razlogom – svima je izmamio osmijeh na lice.

Nikada ranije nisam obilježavala advent ali mislim da ću početi! Dopada mi se odbrojavanje, pa advent kalendari koje je L'Occitane tako krasno osmislio – osjećala sam kao da me neko rukom lagano vratio u djetinjstvo pa sam osjetila pravo dječije ushićenje. Iza kojeg dana, kojeg broja se nalazi magični poklon?

Dopadaju mi se čak i skromniji advent kalendari, poput onih sa čokoladicama koje sam viđala po videima omiljenih You Tuberica. Ali ako se želite počastiti nečim posebnim – L'Occitane je to napravio apsolutno savršeno. Postoje dva L'Occitane advent kalendara: klasični, u obliku knjige i sa crvenom mašnom te luksuzni advent sa ladicama iza koji se kriju luksuzne minijature.

Koji god da odaberete, vjerujte da nema pogrešnog odabira – oba su sjajna! Praznici nikad nisu bili blistaviji ♥✦★

l'occitane advent

1 Comment

  1. amela_h
    16 Decembra, 2017 / 3:20 pm

    Odlične slike! Nisam prije bila u Beirut restoranu a inspirises me da ga posjetim kada budem opet dosla u sarajevo. Blistas!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?