212 VIP Black Carolina Herrera

212 VIP Black Carolina Herrera

Složiti ćete se da je imidž danas postao veoma bitan – pogotovo u sferi marketinga. Način na koji se nešto prezentuje odmah privuče ili odbije potencijalnog kupca i baš zbog toga smatram da je učinjena nepravda spram mirisa o kojem ću da vam pišem u nastavku.

Predstavljen kao senzualan parfem za avanturističnog muškarca, navodno bi trebao da evocira život ekskluzivnih zabava, divljih noćnih njujorških izalazaka i svo blještavilo od kojeg se lično pokušavam sakriti iako sam prisutna na društvenim mrežama. Prema ovom površnom opisu, 212 VIP Black Carolina Herrera parfem bih na papiru doživjela jednako površnim – a miris iz bočice uopšte nije takav.

Pakovanje tj. bočica je sjajna jer je teška u ruci, djeluje kvalitetno, ombre prelaz boja je muževan dizajn a šlag na torti je magnetni zatvarač. Zvuk udarca metala o metal podsjeća na repetiranje oružja a monohromatska šema boja i nedostatak zlatnih, bakarnih i trendi rose gold detalja uopšte ne daju naslutiti trendovski postavljenu marketinšku kampanju. Stoga je ovaj parfem pun kontradiktornosti koja se proteže i kroz mirisnu piramidu.

absinth, anis, komorač

lavanda

mošus, crna ljuska vanilije

Otvaranje absintom, anisom i komoračem vjerujem da je teško uopšte zamisliti. Dodajte srce od lavande i bazu od mošusa i vanilije – pretpostavljam da dok ovo čitate ne možete naslutiti kako sve skupa uopšte miriše. Moj suprug je pomogao pri mom pokušaju da vam dočaram parfem a koji je u biti baziran na vaniliji sa lavandom, dok se apsint veoma slabo (ako uopšte osjeti).

U pitanju je pravi zimski miris – kažem zimski jer je veoma jak, veoma intenzivan i kao stvoren da “reže” hladni zimski zrak. Pomalo monstruozan ali nesumnjivo kvalitetan, idealan je za svakog muškarca koji želi ostaviti dojam. Iako dominantan i sladak, ja ga jednostavno ne mogu doživjeti kao nekog pubertetliju u prevelikom odijelu. Ne kažem da ga mogu zamisliti na muškarcu u zreloj dobi ali svakako nije za najmlađu populaciju.

212 VIP Black Carolina Herrera EDP (50ml | 125,00 KM, 100ml | 165,00 KM)  – njegova kvaliteta je neupitna i stavlja ga u kategoriju mirisa koje zaista treba znati nositi. Ovo je parfem muškarca koji samouvjereno korača u 2018. i sigurno je najbolji izbor za novogodišnju noć!

*PR uzorak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?