Rosal Perfect You losioni za ruke i skidači laka za nokte

Koliko puta vam se desilo da u povratku kući kupite neki aceton u supermarketu, da bi otkrile kako je nevjerovatno isušujući? Grozno mi je kada imaju jak miris (recept za migrenu) i kada su toliko isušujući da nokti i okolna kožica pobijele nakon korištenja. Rosal Perfect You odstranjivači laka za nokte (85ml | 2,25KM) su obavezan dio mog nesesera za manikir već neko vrijeme. Sve tri varijacije su strašno dobre i svaki od njih je konkretno namijenjen za određenu upotrebu ili preference. Moj lični favorit je Uljni odstranjivač laka za nokte jer je izuzetno hranljiv spram noktiju i okolne kožice. Sadrži uljne komponente, malo acetona, vitamin E i trigliceride kokosovog ulja. Krasi ga nježan i veoma prijatan cvijetni miris. Veoma je efektan jer za par sekundi ukloni više slojeva laka bez ikakvog traga isušivanja.

Odstranjivač laka za nokte bez acetona je najblaži, najnježniji skidač laka za koji znam. Svojim blagim djelovanjem uklanja lak za nokte dok kažete keks. Njegov miris je suptilan, blag. Njeguje kožu i nokte uz vitamin E koji djeluje i kao antioksidant. Pruža lagan, svilenkast osjećaj, te sprječava isušivanje. Preporučujem ga svakome ko je osjetljiv na aceton. S druge strane, Odstranjivač laka za nokte sa acetonom brzom i učinkovitom formulacijom uklanja svaki lak sa lakoćom. Pogotovo je dobar za skidanje zahtjevnijih vrsta lakova za nokte poput laka sa šljokicama i tamnijih nijansi. Mene je dojmio upravo kod uklanjanja nadlaka sa krupnim šljokicama kao i crnih lakova (poput Essie Luxedo) – bez da je na okolnoj kožici ostala ijedna flekica! Definitivno ga čuvam za posebne manikire i posebne prilike.

I napokon, kreme za ruke – jedan od najobičnijih proizvoda koji svaka od nas ima u torbi ali isto tako – jedan od najpotrebnijih. Rosal Perfect You losioni za ruke (30ml | 1,95KM) imaju najpraktičnije pakovanje ikada! Njihove uske, malene tubice su zaista male ali se u njima nalazi 30ml proizvoda – savršene su za svaku torbu. Sva tri mirisa su veoma blaga i lagana, te idealna i za ljetne mjesece kada većina nas preferira nježnije mirise i laganije formulacije. Strawberry losion za ruke mi miriše na svježe bobičasto voće, slatkoća je svedena na minimum. Vjerovatno je najblaža i najnježnija jagoda koju sam ikada susrela među kremama za ruke. Vanilla losion za ruke će ipak udovoljiti preferencama hedonista i gurmana koji traže slatkoću – iako je ovo jedna blaža vanilija. A za one koji preferiraju blage mirise ili njihovo odsustvo, Chamomile losion za ruke je prava stvar jer je nevjerovatno blag i nježan.

Bez obzira da li ste na poslu, kod kuće, čitate knjigu, na kafi ste sa prijateljicama ili negdje vani u prirodi – Rosal losioni za ruke su tako maleni i praktični, uvijek ćete ih moći imati uz sebe. Ne zauzumaju mnogo prostora a pouzdani su. Nemasni, neljepljivi a pružaju čistu hidrataciju.

 *u saradnji sa Rosal

6 Comments

 1. 24 Augusta, 2017 / 3:56 pm

  Ah I need to look into these more, sounds fascinating! I also love the packaking, so cute!

 2. 24 Augusta, 2017 / 10:22 pm

  Lately I've used the Diego Dalla Palma nail polish remover, which is without acetone and has a nice scent, just because I hate that hideous smell of common nail polish removers.
  These sound very good and I also like the hand lotions, the packaging is really pretty.

 3. 25 Augusta, 2017 / 8:20 am

  Such a great presentation! And beautiful pictures. Since i started doing semi permanent manicure i try to use the best nail polish remover and that sounds so good.

 4. 26 Augusta, 2017 / 9:31 am

  The products here do look really cool. And I will have to show them to my daughter because she does love getting manicures.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?