Nova edicija L'Occitane linije sa karite buterom i ružom

Limitirana izdanja posjeduju određeni šarm zbog kojeg se većina nas zaljubi u njih i uvijek su nam potrebni a po pitanju njege, niko ne pravi bolja limitirana izdanja svojih proizvoda od meni veoma dragog L'Occitane-a. Nikada nećete napraviti grešku ako sebe ili dragu osobu počastite proizvodom iz karite linije a ove godine je karite obogaćen mirisom ruže – u L'Occitane izvedbi koja je barem meni uspjela povratiti nadu da ruža nije prevaziđen miris.

L'Occitane karite limitirana edicija sa ružom od tri proizvoda neće iznenaditi kvalitetom jer on je neosporan ali je miris čiste, meke i nježne ruže (prijatno) iznenađenje i savršeno se slaže uz vazdušasto meku teksturu poput šlaga.

Karite pjenasta krema za tijelo sa ružom (125ml | 47KM) je izuzetan proizvod za njegu kože. Djeluje bezmasno ali zahvaljujući koncentraciji karitea od 10% ova krema definitivno pruža adekvatnu njegu. Kombinacija je njege koju bi koži pružio hranljivi balzam a teksturom je laka poput pjene. Dosta je slična klasičnoj pjenastoj karite kremi koju sam koristila prije dvije godine. Razlika je u tome što edicija sa ružom ne ostavlja ni minimalan osjećaj težine a i mirisna nota je prefinjenija. Džemperi mirišu božanstveno po njoj!

Karite pjena sa tuširanje sa ružom (150ml | 25KM) mi je također poznata od ranije jer sam prije nekog vremena potrošila tri bočice klasične karite pjene za tuširanje. Koncept instant pjene mi je genijalan i bez sumnje će podilaziti željama svakog ko je malčice lijen pod tušem i/ili želi uštediti na vremenu. Na osnovu prethodnog iskustva mogu reći da ovo jeste super koristan koncept. Pjena je gusta, vazdušasta poput sljezovih kolačića i tako lijepo obgrli kožu, nježno je čisteći bez tračka isušivanja. Super je i za brijanje a na koži ostavlja suptilan miris.

Karite pjenasta krema za ruke sa ružom (30ml | 15KM) je svjetski bestseller koji njeguje mnoge ruke, bez obzira na mirisno izadnje. L'Occitane karite kreme za ruke su među najboljim koje sam isprobala i uvijek ćete po primjerak moći pronaći u mojoj torbi, na noćnom i radnom stoliću. Neljepljive i istinski hranljive, od velike su pomoći suhim rukama – pogotovo tokom zime.

*PR uzorak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?