Afrodita Cosmetics 100% SPA masažna ulja

 

Ako volite da se počastite i “pampering routine” vam nije nepoznat pojam, Kozmetika Afrodita 100% SPA masažna ulja (150ml | 7,80KM) će vam privući pažnju. Ova ulja su pristupačan luksuz bez ikakvog lažnog marketinga, rade upravo ono što od njih očekujete i cijenom su prihvatljiva. Bez obzira da li svakog dana ili nedelje sebi ugađate satom njegovanja ili jedva uspjevate da to učinite na mjesečnoj bazi (spadam u ovu drugu grupu), ova ulja za masažu će se savršeno uklopiti u vaša očekivanja. Osim toga, možete ih koristiti i kao regularna hranljiva ulja prilagođena potrebama različitih tipova kože jer svako sadrži specifičnu mješavinu njegujućih ulja i mirisa.

Još nešto vrijedno spomena je i činjenica da ova ulja ne sadrže parabene, parafin ni silikone. Ukupno postoji pet različitih Afrodita masažnih ulja a pošto mnogo volim miris lavande, naravno da mi je pažnju privuklo 100% SPA Ulje za masažu Anti-stress s lavandom. Kako pretpostavljate, sadrži eterično ulje lavande ali i eterično ulje ruzmarina – oba su blago antiseptičkog, umirujućeg i opuštajućeg djelovanja. Ulje ruzmarina bi trebalo učvrstiti kožu – ne da baš vjerujem u to ali mislim da masiranje nogu (ili cijelog tijela) u kombinaciji sa ovim uljem vjerovatno potiče cirkulaciju.

100% SPA Ulje za masažu s narandžom je ostvarenje snova svake ljubiteljica (i ljubitelja) Jaffa keksa! Uz lavandu, ovo je moj favorit iz cijele SPA linije jer je uz taj Jaffa miris narandže divno svilenkaste formulacije i djeluje “toplo” na čula. Sadrži eterično ulje narandže, sojino ulje i ulje kukuruznih klica. Narandžino ulje je dominantno u uljnoj mješavini koje stimuliše djelovanje limfnog sistema i potiče detoksikaciju kože. Hranljivo ali ne ostavlja masni trag, često ga koristim na koži nakon kupanja.

100% SPA Ulje za masažu Relax sa jojobom je obogaćeno i karite buterom uz jojobu, dosta je bogato te idealno za suhu kožu. Intenzivnog je djelovanja i intenzivno miriše po pudingu od vanilije. 100% SPA Ulje za masažu sa organskim arganom je potpuna suprotnost jer nema miris. Mislim da bi bilo savršeno za osobe koje ne vole jako parfimirane proizvode. Odgovara potrebama vrlo suhe kože koja se ljušti, kože nakon liječenja akna i sa simptomima kuperoze.

Novitet u SPA liniji je 100% SPA Ulje za masažu Strawberry Kiss. Na bazi ulja makadamije i sa mirisom slatkih jagoda, moglo bi biti savršen dar za parove.

Na svojoj Facebook stranici darujem SPA masažna ulja sa jagodom, organskim arganom i opuštajućom jojobom pa ako ste zainteresovani za ovaj trio njegujućih ulja pozivam vas da sudjelujete!

 

*PR uzorak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?