Last Minute ideje za poklone

Last Minute ideje za poklone

Bilo da ove godine niste bili naročito organizovani po pitanju šopinga, možda imate osjećaj da vam poklonu nedostaje nešto kako bi bio kompletan ili sasvim slučajno namjeravate svojoj značajnoj polovici ostaviti otvoren link do željenog poklona – ovaj post je za vas.

Ovih dana sam i sama nabavila par noviteta sa kojima sam veoma zadovoljna i nisam mogla odoljeti da ih ne podijelim sa vama. Poruka dragim ljubiteljicama kozmetike, reći ći vam da ako već vi niste isprobale ili ni vaše prijateljice ne znaju za theBalm Meet Matt(e) Nude paletu sjena za oči (cca 78KM) – vrijeme je da to promijenite, Svako žensko srce koje voli sjene za oči mat završnice će da bude oduševljeno ovom divotom od palete.

Bez obzira što su praznici vrijeme za sjaj i šljokice a hajlajt i strobing su samo nazivi za prekrasno sjajnu kožu, ako iskoristite sniženja i nabavite Debby Strobing Chubby (9.30KM) to će vam biti najbolji kozmetički potez godine! Na koži izgleda baš poput luksuznog Kevyn Aucoin Candlelight hajlajtera a košta manje od 10KM – ima sve poželjne epitete i biti će idealan poklon. Prirodne ljepotice i osobe koje vole prirodnu kozmetiku ćete obradovati  alverde Duo bronzerom (cca 8KM) koji je impresivan količinski, prirodno izgleda na koži a tekstura je tako mekana (u iskušenju sam da napišem da je – puterasta). Ako se Essie lakovi ne uklapaju u vaš budžet, onda igrajte na sigurno i kupite Catrice Noir Lacquer u nijansi Noir Rouge (cca 5KM). Svaka lakoholičarka bi ga poželjela u svojoj kolekciji!

Osobe koje mnogo ulažu u njegu kože ćete oboriti sa nogu uz pomoć bočice fenomenalnog Alpha-H Liquid Gold (cca 67KM) tretmana. Ako ste u BiH, srdačno preporučujem da ovo vrijeme popusta iskoristite i nabavite nešto od povoljne ali visokokvalitetne domaće i ručno rađene kozmetike. Mystery Kozmetika osvaja srca svojim prazničnim Cupcake sapunom (6KM). Osim što izgleda jestivo, miriše po lavandi i perfektan je za njegu kože. Još jedan divan BiH brend je Theca-prirodna kozmetika čija je Nevenova mast (6KM) genijalna a Noćna krema za lice (10KM) saveznik u borbi protiv suhe kože na minusima.

Vjerujem da niti jednom domu neće škoditi dobra mirisna svijeća i toplo preporučujem Vanilla De Lux mirisnu svijeću (5.60KM) iz Konzuma. Odlično miriše. Možete pokloniti pomalo romantičan poklon svijećnjaka koji sliči fenjeru – svoj primjerak brončane boje sam kupila u Retro Home radnji za cca 5KM. Kalupi za kolače i mafine su uvijek poželjan poklon i uvijek možete odabrati neki sa originalnim oblicima. Ja sam se ove godine odlučila na najjednostavniji kalup sa odvojivim dnom (cca 3KM) koji sam kupila u Konzumu. Radujem se pravljenju kolača sa njim. I za kraj, trebalo bi propisati da uz svaki poklon ide komplimentarni, jestivi dodatak. Šećerne poslastice u kojima uživam dolaze iz Ferrero Rocher poklon kutije (cca 6KM).

Sretni praznici!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?