Manikir sa neonskim pjegicama

Manikir sa neonskim pjegicama

Volim na noktima nositi neocekivane kombinacije boja i tekstura a danasnji manikir je zasigurno drugaciji od prosjeka. Lakove drzim u kutijama za cipele (jer, gdje drugo?) i u jednoj sam drzala minijaturne bocice China Glaze lakova. Neke od vas ce se sjetiti da sam ranije spominjala kako nisam najveci ljubitelj minijaturnih pakovanja proizvoda ali imam ‘slabu tacku’ na mini lakove za nokte. Tako su mi simpaticni.

Kao neko ko preferira monokromatsku garderobu, volim i na noktima da prosetam meni omiljene sive tonove. Samo ih presvucem u ljetno ruho uz dodatak fantasticnih neonaca. Jako mi se svidja kombinacija sive sa neon zutom, neon narandzastom i neon zelenom bojom. I svi neon lakovi koje najvise volim bas dolaze od brenda China Glaze – mozete ocekivati da cu ove ljetne sezone da ih sve prosetam za vas na blogu. Ko je pomislio da neonci nikako ne mogu biti sofisticirani, vjerujem da ce biti u sumnji nakon sto prikazem svoju interpretaciju ovog trenda.

China Glaze Change Your Altitude je jedna od najnosivijih sivih nijansi – a kada vam to kaze lojalna ljubiteljica Essie lakova, izjava ima tezinu. Nijansa je stvarno prekrasna, prozracna i nimalo tmurna. Njom sam nalakirala sve nokte a potom sam obicnom nail art trakicom podijelila povrsinu svakog drugog nokta na polovine (kasnije trakicu jednostavno odlijepim). Gornju polovicu nokta sam premazala China Glaze Treble Maker lakom, koji je dio ljetne Electric Nights kolekcije za 2015. Ovo je zeleni neonac creme finisha – oci se na njemu uvijek nesvjesno zaustavljaju!

China Glaze Can I Get An Untz Untz je jedan od tri nadlaka prozirne baze i sa sljokicama, ponovo iz ljetne Electric Nights kolekcije za 2015. U transparentnoj bazi se nalaze heksagonalne cestice neon zelene i plave boje, uz pokoju fuksijastu sjajnu cesticu. Ovaj nadlak daje super efekat, poput pjegica. Ova zeleno-siva kombinacija mi se toliko svidja da bih je mogla nositi svaki dan. Kakav je vas odnos spram neonaca, pa i sivih lakova? Da li ste ih nosile i da li bi ih medjusobno kombinovali? Svoje China Glaze lakove nabavljam preko Facebook stranice Lilocosmetics Kakanj a cijena im iznosi 7,50KM (informacija za moje citateljice iz BiH).

Manikir sa neonskim pjegicamaManikir sa neonskim pjegicama

8 Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Looking for Something?